Yritys

Jigisetti.fi sekä JSF on osa APS-Tarviketta ja sitä pyörittää intohimoiset kalastajat Etelä-Suomesta. Tuotevalikoimaan kuuluu jigit ja jigitarvikkeet. Intohimona meillä on ahvenen ja kuhan jigaus ja tämä näkyy verkkokaupassamme. Autamme kaikissa jigaukseen liittyvissä asioissa, pyrimme täyttämään toiveenne ja kauttamme kannattaa tiedustella valikoimamme ulkopuolelta myös tuotteita. Kasvatamme valikoimaamme kysynnän mukaan ja pyrimme saamaan valikoimaamme aina kauden uutuus jigit sekä omien kokemusten kautta hyviksi todetut tuotteet.

APS-Tarvike on jo yli vuosikymmenen toiminut maahantuonti yritys joka on toiminut Eurooppalaisten sekä Amerikkalaisten toimijoiden kanssa tiiviisti Suomessa toisella toimialalla. 

Tuote valikoimaamme suunnitelee ja kalastaa useampi harrastaja niin Etelä-Suomessa kuin myös Keski-Suomessa ja näin voimme rakentaa valikoimaamme "tiiviimmin" värien ja mallien osalta.

Valikoimassa mm. Daiwa, KP, Z-Man, Relax ym ym.

Huomio! Kauttamme kannattaa kysyä kaikista Daiwan tuotteista niin keloista kuin vavoista tarjousta, kauttamme saatavana kaikkia Daiwan tuotteita! Teemme mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen haluamistanne tuotteista.


Tervetuloa rennoille kalastustarvike ostoksille Jigisetti.fi! Kalastajalta kalastajalle.


Yrityksen yhteystiedot:

Anneli Suomalainen

Pietari Suomalainen


Jigisetti.fi

Y-tunnus: 2353182-4

info@jigisetti.fi