JSF Jigilajitelma - Relax Ahven
JSF Jigilajitelma - Relax Ahven

JSF Jigilajitelma - Relax Ahven

29,90 €
sis. 24 % ALV
Nyt on ahvenen jigauksen aloitus helppoa! JSF on valinnut omia suosikkejaan valmiiseen lajitelmaan joka sisältää niin jigit kuin myös jigipäät.

JSF on valinnut omia suosikkejaan valmiiseen lajitelmaan joka sisältää niin jigit kuin myös jigipäät.

Lajitelman jigit toimivat niin kirkkaammassa kuin myös savisameassa vedessä, värejä sekä malleja on uitettu niin Etelä-Suomen kuin myös Keski - ja Itä-Suomen vesissä.

Lajitelmaan on valittu suosikki värit ja pyritty rakentamaan lajitelmaa eri tyyppisillä kumeilla niin hyvälle syönnille kuin myös niille huonon syönnin päiville. 

Kaikki lajitelman jigit ovat siis testattuja sekä todettu ottaviksi. Aina kuitenkin vesistöissä on eroja sekä kalan käytöksessä että kalan "ruokavaliossa", nämä siis kannattaa ottaa myös huomioon. 

Lajitelmalla pääset kuitenkin ahvenen jigaukseen kiinni ja teidän ei täydy lähteä nollasta ponnistamaan. Lajitelmaa voi siis tulevaisuudessa täydentää omilla suosikeilla ja näin kannattaa siis tehdäkin. 

Ohjetta emme tehneet koska sää ja vesistöt vaihtelevat joten se olisi ollut vain suuntaa antava. Nyrkki sääntönä kun pitää sen että aloittaa esim. lajitelman luomuvärisellä (Salakka/silakka) Kobytolla mikä lajitelmasta löytyy ja siirtyy siitä syönnin mukaan ärsympään / sirppipyrstöön. Vinkkinä myös se että tarjoa kirkkaalla kelillä hileillä ja synkällä kelillä mattaa jigiä kohde kalalle.


JSF - Ahven - Lajitelma

- BKK kauluksettomat jigipäät 5g , 7g sekä 10g 1 koossa 2kpl kutakin sekä 3g sekä 6g 2 koossa mikropäinä.

- Relax Kopyto 2", 4 eri värissä.  

- Relax Banjo 2", 4 eri värissä.


Jokaista jigiä on lajitelmassa 4kpl ja kauluksettomia BKK jigipäitä 2kpl kutakin sekä mikropäitä 4kpl.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: JSF Jigilajitelma - Relax Ahven