BKK IMP #2 10kpl
BKK IMP #2 10kpl

BKK IMP #2 10kpl

3,99 €
sis. 24 % ALV
IMP on hyvä valinta esimerkiksi pieniin vaappuihin, lippoihin ja muihin vieheisiin, kun tarvitaan laatukoukkua.

BKK IMP 1-haarakoukku on erittäin laadukas ja terävä koukku. IMP on hyvä valinta esimerkiksi pieniin vaappuihin, lippoihin ja muihin vieheisiin, kun tarvitaan laatukoukkua. IMP soveltuu myös suolavesikäyttöön.

• MT, Matte Tin pinnoite, mattapintainen tinakerros tekee koukusta korroosionkestävän. Mattapinta vähentää koukun välkkymistä, jolloin se ei säikytä arkojakaan kohdekaloja
• Lanka on ohut, mutta vahva
• Taottua hiiliterästä


BKK sai alkunsa Poyangissa, Kiinassa vuonna 1856. Tällöin Zhanin perheen 16-vuotias poika valmisti BKK:n ensimmäisen koukun auttaakseen paikallisia kalastajia saamaan enemmän saalista. Nykyään BKK:lla on noin 600 työntekijää työllistävä tehdas, toimistot Japanissa sekä Shanghaissa. Intohimo kalastukseen ajaa BKK:ta tuotekehitykseen ekologisesti ja tähän intohimoon luottavat tuhannet kalastajat ympäri maailman!

Vuodesta 1957 lähtien japanilainen "Good Design Award" -palkinto on myönnetty innovatiivisimmille designeille eri aloilta. BKK on ensimmäinen kalastusbrändi, joka on koskaan saanut tällaisen palkinnon. The hook is designed with a micro barb, allowing on the one hand for an enhanced hook up rate and on the other for quicker C&R. Additionally, the matte tin hook coating provides excellent saltwater corrosion resistance, keeping the hook sharp strike after strike. Last but not least, the hook features a sticky sharp needle hook point out of the package.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: BKK IMP #2 10kpl