Körmy -hyrräjigivapa by Kalastajan Kanava 7
Körmy -hyrräjigivapa by Kalastajan Kanava 7
Körmy -hyrräjigivapa by Kalastajan Kanava 7
Körmy -hyrräjigivapa by Kalastajan Kanava 7
Körmy -hyrräjigivapa by Kalastajan Kanava 7
Körmy -hyrräjigivapa by Kalastajan Kanava 7
-30%

Körmy -hyrräjigivapa by Kalastajan Kanava 7"/213cm 7-21g

30 % alennus
41,93 € 59,90 €
sis. 24 % ALV
Körmy – hyrräjigivapa by Kalastajan Kanava on laadukkaista materiaaleista ja komponenteista tehty vapa jigikalastukseen.
Saatavuus 2 kpl

Körmy – hyrräjigivapa by Kalastajan Kanava on laadukkaista materiaaleista ja komponenteista tehty vapa jigikalastukseen. Tämän tunnokkaan ja napakan vavan ydin on 24ton hiilikuitu aihio. Aihio on kevyt ja miellyttävä. Aihiossa on kiinni 10 + 1 rikkoontumatonta rst-vaparengasta. Vaparenkaan malli on valittu siksi, että hyvin usein keraamiset renkaat saavat osumaa ja rst rengas ei ole osumille niin arka. Vavassa on kevyt, matala ja muotoiltu kelakiinnike, joka yhdessä kevyen jigihyrrän kanssa tarjoaa erinomaisen otteen setistä. Kelakiinnikkeen molemminpuolin on miellyttävät evakahvat, kuten myös vavan päässä. Vavassa on suurikokoinen viehelenkki joka on asetettu vavan kylkeen jotta vieheen kiinnittäminen vapaan on helppoa. Vapa on väritetty Kalastajan kanavan tunnuomaisiin väreihin.

Kenelle vapa sopii? Sinulle joka etsit tunnokasta ja miellyttävää hyrräjigivapaa edulliseen hintaan, on tämä vapa erinomainen valinta. Vapa on suunniteltu ensisijaisesti hieman ”raavaamman” ahvenen pyyntiin, mutta se toimii mainiosti yleis-ahvenvapana sekä myös kevyempään kuhanjigaukseen. Vapa-kelasetti on hyvässä tasapainossa pienten alle 200-grammaisten jigihyrrien kanssa ja näin ollen vavalla kalastaminen pitkiäkin aikoja yhtäjaksoisesti ei saa käsiä tai ranteita väsymään.


Tekniset tiedot:

– Pituus: 213cm /7,0´

– Viehepaino: 7-21 g

– Osat: 2

– Vaparenkaat: Rst sisärengas

– Kelakiinnike: matala, etukiristeinen

– Kahvat: Kaksiosainen kahvarakenne, eva materiaali

– Viehelenkki: Vavan sivussa

– Runkomateriaali: 24ton hiilikuitu

– Toiminta: Fast

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Körmy -hyrräjigivapa by Kalastajan Kanava 7"/213cm 7-21g