Daiwa Prorex X 8
Daiwa Prorex X 8
Daiwa Prorex X 8
Daiwa Prorex X 8
Daiwa Prorex X 8
Daiwa Prorex X 8
Daiwa Prorex X 8
Daiwa Prorex X 8
-30%

Daiwa Prorex X 8"/244cm 5-25g

30 % alennus
74,87 € 106,95 €
sis. 24 % ALV
Hieman pidempi vaihtoehto kevyttä yleisvapaa etsivälle. Toimii mainosti myös kevyempänä “fiilistely” taimenvapan veneestä kalastettaessa
Saatavuus 1 kpl

Daiwa Prorex X PXE802MLFS-AS 8’/244cm 5-25g

Hieman pidempi vaihtoehto kevyttä yleisvapaa etsivälle. Toimii mainosti myös kevyempänä “fiilistely” taimenvapana veneestä kalastettaessa 

Prorex X sarja sisältää todella hienoja vapoja kaikkiin kalastustyyleihin. Näissä vavoissa hinta ja laatu todella kohtaavat. Sarjan vavat on rakennettu laadukkaiden ja kevyiden HVF hiilikuituaihioiden ympärille ja komponenteissä luotetaan Fuji:n laadukkaisiin osiin. Näin laadukkaat kompenentit tämän hintaluokan vavassa eivät ole itsestäänselvyys.

Vapasarja sisältää 12 avokelavapaa, joista 6-7 jalkaiset mallit on suunnattu jigikalastukseen ja muuhun kevyeen kalastukseen. Näihin vapoihin on valittu kelakiinnikkeeksi Fuji Skeleton jonka ansiosta vavoista saadaan todella kevyita ja siroja. Kalastajan sormet ovat jatkuvasti kosketuksissa aihioon ja tuntuma on huippuluokkaa.

Kaikki nämä huippuominaisuudet on paketoitu todella näyttävään pakettiin ja koko komeuden kruunaa etu- ja takakahvan välinen kameleonttimaalaus, joka vaihtaa väriä mustasta violettiin. Super nice!


Ominaisuudet:

* HVF hiilikuituaihio

* X45 rakenne

* V-Joint vapaliitos

* Daiwa AIR Sensor kelakiinnike 

* Fuji vaparenkaat ja Fazlite renkaat

* Split grip EVA kahvat

* Koukkulenkki

*Paino: 139g

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Daiwa Prorex X PXE802MLFS-AS 8’/244cm 5-25g