JSF Jigilajitelma 2 - Ahven
JSF Jigilajitelma 2 - Ahven
Loppunut

JSF Jigilajitelma 2 - Ahven

39,90 €
sis. 24 % ALV
Nyt on ahvenen jigauksen aloitus helppoa! Jigisetti.fi on valinnut omia suosikkejaan valmiiseen lajitelmaan joka sisältää niin jigit kuin myös jigipäät.
Loppunut

Jigisetti.fi on valinnut omia suosikkejaan valmiiseen lajitelmaan joka sisältää niin jigit kuin myös jigipäät.

Lajitelman jigit toimivat niin kirkkaammassa kuin myös savisameassa vedessä, värejä sekä malleja on uitettu niin Etelä-Suomen kuin myös Keski - ja Itä-Suomen vesissä. Vaikka jigilajitelma on suunnattu ahvenelle, kuha ottaa ajoittain myös hanakasti pienempään kumiin eli tarjoa lajitelman jigejä myös rohkeasti kuhalle!

Lajitelmaan on valittu suosikki värit ja pyritty rakentamaan lajitelmaa eri tyyppisillä kumeilla niin hyvälle syönnille kuin myös niille huonon syönnin päiville. 

Kaikki lajitelman jigit ovat siis testattuja sekä todettu ottaviksi. Aina kuitenkin vesistöissä on eroja sekä kalan käytöksessä että kalan "ruokavaliossa", nämä siis kannattaa ottaa myös huomioon. 

Lajitelmalla pääset kuitenkin ahvenen jigaukseen kiinni ja teidän ei täydy lähteä nollasta ponnistamaan. Lajitelmaa voi siis tulevaisuudessa täydentää omilla suosikeilla ja näin kannattaa siis tehdäkin. 

Ohjetta emme tehneet koska sää ja vesistöt vaihtelevat joten se olisi ollut vain suuntaa antava. Nyrkki sääntönä kun pitää sen että aloittaa esim. lajitelman luomuvärisellä (Salakka/silakka) Kobytolla mikä lajitelmasta löytyy ja siirtyy siitä syönnin mukaan ärsympään / sirppipyrstöön. Vinkkinä myös se että tarjoa kirkkaalla kelillä hileillä ja synkällä kelillä mattaa jigiä kohde kalalle.


Jigisetti - Ahven - Lajitelma 2

- BKK kauluksettomat jigipäät 5g , 7g sekä 10g 1/0 koossa 4kpl kutakin.

- Orka Shad Tail 7,5cm 3 eri värissä. Lajitelman huonon syönnin koneet sirppipyrstöinä. 

- Relax Kobyto 2,5" 3 eri värissä.

- Keitech Easy Shiner 3,5" 2 eri värissä mikä on todellinen ahven magneetti kovalla purulla. Lajitelmaan valikoitui yksi omista suosikeistamme indikaattori väriksi -> Keitech Easy Shiner, Black Shiner!

- Relax Super Banjo 3" 2 eri värissä. Banjo on lunastanut paikkansa kultti kumien keskuudessa jo ja aina paikoin kyykyttää muita jigejä mennen tullen. Varma valinta jigirasiaan!

Jigilajitelma on pakattu Daiwa Prorex L (3700) veden pitävään rasiaan.

Jokaista jigiä on lajitelmassa 3kpl ja kauluksettomia BKK jigipäitä 4kpl kutakin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: JSF Jigilajitelma - Ahven1