JSF Jigilajitelma - Kuha (Relax)
JSF Jigilajitelma - Kuha (Relax)
Loppunut

JSF Jigilajitelma - Kuha (Relax)

39,00 €
sis. 24 % ALV
Nyt olemme tehneet kuhan jigauksen aloituksen helppoksi. Jigisetti.fi on valinnut omia suosikkejaan valmiiseen Relax kuha lajitelmaan.
Loppunut

Nyt olemme tehneet kuhan jigauksen aloituksen helppoksi. Jigisetti.fi on valinnut omia suosikkejaan valmiiseen Relax kuha lajitelmaan.

Lajitelma on kasattu oman suosikki valmistajan tuotteista eli Relax;in.

Lajitelman jigit toimivat niin kirkkaammassa kuin myös savisameassa vedessä, värejä sekä malleja on uitettu niin Etelä-Suomen kuin myös Keski - ja Itä-Suomen vesissä. Vaikka jigilajitelma on suunnattu kuhalle, ahven ottaa ajoittain myös hanakasti isompaan kumiin eli tarjoa lajitelman jigejä myös rohkeasti isolle ahvenelle!

Lajitelmaan on valittu suosikki värit ja pyritty rakentamaan lajitelmaa eri tyyppisillä kumeilla niin hyvälle syönnille kuin myös niille huonon syönnin päiville. 

Kaikki lajitelman jigit ovat siis testattuja sekä todettu ottaviksi. Aina kuitenkin vesistöissä on eroja sekä kalan käytöksessä että kalan "ruokavaliossa", nämä siis kannattaa ottaa myös huomioon. 

Lajitelmalla pääset kuitenkin kuhan jigaukseen kiinni ja teidän ei täydy lähteä nollasta ponnistamaan. Lajitelmaa voi siis tulevaisuudessa täydentää omilla suosikeilla ja näin kannattaa siis tehdäkin. 

Ohjetta emme tehneet koska sää ja vesistöt vaihtelevat joten se olisi ollut vain suuntaa antava. Nyrkki sääntönä kun pitää sen että aloittaa luomuvärillä (Salakka/silakka) mikä lajitelmasta löytyy jigauksen ja siirtyy siitä syönnin mukaan ärsympään. Vinkkinä myös se että tarjoa kirkkaalla kelillä hileillä ja synkällä kelillä mattaa jigiä kohde kalalle. Relax kuhalajitelmaamme löysi tiensä myös pinkki Bass 3" koska yksinkertaisesti se on kylmän veden ottikone.  


Jigisetti - Kuha (Relax)

- BKK kauluksettomat jigipäät 5g , 7g, 10g sekä 12g 2/0 koossa 2kpl kutakin.

- Relax Bass 3" 4 eri värissä kutakin 5 kpl.  

- Relax Ohio 4" 4 eri värissä kutakin 5 kpl. Ohio on yksi omista ehdottomista suosikeista kuhalle! Ohion kumeista löydät hyvän indikaattori värin aloitukseen.

Jigilajitelma on pakattu Patriot (3600) rasiaan.

Jokaista jigiä on lajitelmassa 5kpl ja kauluksettomia BKK jigipäitä 2kpl kutakin.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Jigisetti - Kuha (Relax)