Toimitusehdot

                                                                                  

Toimitusehdot

                                                                                                              

Toimitusaika

- Jigisetti.fi toimitusaika on riippuvainen toimitustavan valinnasta. Mikäli toimitusaika poikkeaa ilmoitetusta kerromme siitä sivustollamme.

- Toimitamme Jigisetti.fi tilauksia vain Suomeen toistaiseksi. 

- Tilaukset lähtevät Postin kuljetukseen kaksi kertaa päivässä (ma - pe), aamupäivällä klo 10.00 mennessä sekä iltapäivällä klo 16.00.


Maksutavat (Klarna Checkout)Klarna Checkout tarjoaa sinulle neljä eri maksutapaa:

- luottokorttimaksu Visa ja Mastercard- lasku (Klarna)- osamaksu (Klarna-tili)- verkkopankkimaksu: Nordea, Danske Bank, OP-Pohjola, Aktia, Säästöpankki sekä S-Pankki.

 

Klarna lasku lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilauksen toimittamisen jälkeen.

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09 425 99 771.

Klarnan kumppanina käytössämme on asiakkaillemme Klarnan ostajan turva, lisätietoa Klarna.com

 

Osta nyt, maksa toimituksen jälkeen!

Klarna laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

  • Saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on aina vähintään 14 vuorokautta
  • Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi
  • Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus
  • Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi

Laskutusmaksu on 0 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 7,50 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden. Tämä edellyttää joissain tapauksissa luottotietojen tarkistamista.

Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja henkilön tunnistamiseen, asiakasanalyysien ja luottokelpoisuusarviointien tekemiseen sekä markkinointitarkoituksiin. Asiakashallinnollisista syistä, henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona.

 

Toimitustavat ja -kulut

DB Schenker (Tulossa)

Noutopistepaketti 5,90€.  Schenkerin paketti toimitetaan haluamaasi noutopisteeseen, Toimitusaika 1-3 vrk


Posti

Pikkupaketti 4,90€. Pientoimitus, joka mahtuu postiluukkuun tai -laatikkoon.

Postipaketti 6,90€. Toimitus pakettiautomaattiin tai postiin. Perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä. Suomen kattavin noutopisteverkosto takaa Postipakettien nopeat ja sujuvat toimitukset. Jaetaan myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Seinäjoella, Porissa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. 

Posti - Kotipaketti 12,90€

Postin Kotipaketti jaetaan vastaanottajan ilmoittamaan osoitteeseen pääsääntöisesti lähetyksestä seuraavana työpäivänä kaikkialla Suomessa lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Postin lähetti soittaa ennen toimitusta ja sopii tarkemman jakeluajankohdan, jos puhelinnumero ilmoitetaan tilausta tehdessä. Toimitus kotiinkuljetuksena kello 21.00 mennessä.


Tuotteen palautus / vaihto

Asiakas vastaa tuotteen palautuksen / vaihdon toimituskuluista 5,99€ 

Tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus niiden vastaanottamisesta. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Palautusoikeus koskee avaamattomia sekä käyttämättömiä tuotteita. Mikäli tuote ei ole palautuskelpoinen, emme voi hyvittää tuotetta.

 Asiakaspalautuksesta on aina sovittava etukäteen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse (info@jigisetti.fi) ennen kuin palautat tuotteen. Lähetämme teille sähköpostitse ohjeet tuotteen palauttamiseen.

 Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Avattu tuotepakkaus on ostopäätös.

 

Reklamaatiot

 

Jigisetti vakuuttaa, että jokainen tuote on tutkittu tarkasti ennen kuin se lähetetään asiakkaalle. Jos tuote on siitä huolimatta virheellinen/viallinen niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse (info@jigisetti.fi). Sähköpostiin tulee ilmoittaa reklamaation syy, tuote jota reklamaatio koskee, asiakasnumero, yhteystiedot sekä tilausnumero / kuittinumero.

Kuljetusvauriot

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä sähköpostitse info@jigisetti.fi tai soita 0442186002 sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

HinnatKaikki Jigisetti.fi verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

TietosuojaJigisetti ei missään tilanteessa tallenna eikä kysy asiakkaittensa luottokorttitietoja, tilinumeroita tai henkilötunnuksia. Tilauksen yhteydessä jättämäsi asiakastiedot (osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) ovat meille ehdottoman luottamuksellisia emmekä luovuta niitä missään tapauksessa ulkopuolisille.

Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina SSL -yhteydessä (Secure Sockets Layer). Maksutiedot (henkilötunnus,verkkopankki,luottokortti) käsitellään Klarna Oy:n suojatussa ja salatussa järjestelmässä.Maksajan henkilötunnusta tai maksu - luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta missään vaiheessa/tapauksessa verkkokauppaan tai palvelimelle.

Yleistä

Jigisetti on APS-Tarvikkeen omistama kalastustarvike verkkokauppa. Tuotteiden vastuullisena myyjänä toimii APS-Tarvike, joka on 100% suomalainen yritys ja täten noudattaa Suomen lainsäädäntöä ja verkkokauppaa koskevaa suoramarkkinointilakia.