Daiwan Baitjunkie JerkShad.

Daiwan Baitjunkie JerkShad.

-JSF-

Oletko kokeillut jo Daiwan Baitjunkie gumeja? Kannattaa. Kautta 2023 dominoi Baitjunkie. Ensimmäisenä esittelyssä Jerkshad 5" sekä 7". Kumi itsessään ei huuda kaupan hyllyllä ostamaan itseään koska näyttää kalastajan silmään vaatimattomalta "patukalta" pienellä "realTailillä". Tässä erehtyy, kumi on todella eloisa vedessä ja kuten kaikki Baitjunkiet, kelluva. Baitjunkie sarja on valmistettu Elastomax materiaalista joka on erittäin venyvää sekä kestävää. Elastomax on myös täysin myrkytön ja luonnossa hajoava. 

2023 kaudella 5" JerkShad toimitti isoimman ahvenen ja isoimmat kuhat, bonuksena metriset hauet mitkä tuntuivat pitävän tästä "puikosta" myöskin. Oma tekeminen meillä oli pohjalinja sekä täsmäheitto. Täsmään kumi sopii myös kuin nyrkkisilmään, kelluvana jerkshad antaa peliaikaa uittaa kalan näkökentässä pidempään kevyellä nupilla rigattuna. Pohjalinjassa vastaavasti kelluvuus antaa paljon etuja, leijuttavuutta sekä tietenkin sen että jerkshad jää pohjaan pystyyn ja jatkaa näin ollen kalastamista herkästi heiluen kuten pikkukala konsanaan syödessään. 

Jerkshadin rigaus ei tarvitse mitään muuta kuin perinteiset kauluksettomat jigipäät, 3/0 - 6/0 koossa.

Rigaukseen löytyy myös vinkki, JerkShadistä saat kahdenlaista uintia riippuen pujotatko jigipään oikein päin eli koukku selästä vai käännätkö Jerkshadin uimaan selkää. Oikein koukutettuna uinti on laajaa sivuttais suunnassa ja todella eloisaa. Päivänä kun kohdekala on arkaa ja ei kestä uintia, koukuta Jerkshad ylösalaisin ja saat puikkomaisen uinnin!! Toimii. Kesän aikana oli myös hetkiä kun 5” oli liian iso, ratkaisu. NipsNaps leikaten ohennetusta kohdasta kumi poikki ja 2/0 jigipäällä homma jatkui!! 

Jatkuu..

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.